16 november ,

Aaaj, har sjukt mke träningsvärk från igår, men det var det värt, fatta vad härligt det var att vinna! ^^

Eftersom jag inte orkar skriva så mke själv om matcherna igår kopierade jag det som Becca hade skrivit (AA)


Lördagen den femtonde november begav sig tjejerna i U15 iväg till Halmstad och Sturehallen för att spela sammandrag. Falkenberg hade två lag med, Blue Falcons och White Falcons.


I Blue Falcons spelade för dagen Tanja, Annie, Sara och Rebecca. För Blue Falcons började dagen med att döma, inte det roligaste, men ett måste. Efter det så var det dags för match mot Veddige vit, som redan hade spelat en match och därför redan var uppvärmda. Innan Blue Falcons hade värmt upp ordentligt så hade Veddige Vit vunnit första set, men det var jämnt. I andra set var Blue Falcons mer på hugget och tog hem andra set. I tredje och avgörande set gasade Blue Falcons på direkt och tog hem även det setet. Efter matchen mot Veddige så var det dags för match mot Halmstad 1. Blue Falcons var med från början och man vann matchen. Blue Falcons slutade som etta i sin grupp, men man var "sämsta" etta, med ett förlorat set, så Blue Falcons kom till kvartsfinal.

I White Falcons spelade Matilda, Evelina, Joanna och Sofie. White Falcons började dagen med match mot Westan från Kungsbacka. Westan var med för första gången och White Falcons vann enkelt mot dem. I White Falcons andra match mötte man Veddige Svart. White Falcons tog hem även den matchen och slutade även de på första plats i sin grupp. Eftersom White Falcons vann båda deras matcher hyfsat enkelt så blev man bästa gruppetta och kom direkt till semifinal.

I kvartsfinalen mötte Blue Falcons Veddige Svart, som hade spelat mot White Falcons tidigare. Matchen var jämn men Blue Falcons drog längsta stråt och vann matchen. Därmed var man vidare till semifinal. Där stod White Falcons för motståndet! Det var en jämn kamp, och det var inte lagkompisarna som stod på andra sidan nätet, det var motståndarna. Eftersom båda lagen kände varandra väldigt bra så var det ett väldigt jämnt spel med många fina smashar och servar. Blue Falcons kom segrande ur striden och kom till final. White Falcons kom till match om tredje plats. White Falcons mötte Oskarström, och vann relativt enkelt, och vann därmed även bronset! I finalen mötte Blue Falcons Veddige Vit som man mött tidigare i gruppspelet. Även denna matchen var väldigt jämn, men Blue Falcons jobbade som ett lag och vann båda seten, även fast de var väldigt jämna.

Eftersom de båda lagen möttes i semifinal blev det maximalt med medaljer för tjejerna, ett brons och ett guld. Både Blue och White Falcons visade att om man jobbar som ett lag så går det väldigt bra, och de båda lagen spelade volleyboll som aldrig förr! Det var hårda luriga smashar, serveess efter serveess, överarmsservar från nästan alla spelare och fantastisk servemottagning! Det här är och kommer bli en toppensäsong!

 

 

 

Btw, vill ni kolla hennes blogg är adressen http://beccaisoverhere.blogspot.com  (;

 

pusss !


Emma J

Du är jättesnygg på den här bilden!! :D <3

2008-11-16 / 16:23:35
URL: http://emmaj.blogg.se/
Rebecca

Reklam för min blogg är alltid bra (; <33

2008-11-16 / 18:00:59
URL: http://beccaisoverhere.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0